Domov Na Pustaji v Křešicích je v karanténě, pracovníci se do zařízení museli nastěhovat

0
1198

Křešice – Domov Na Pustaji v Křešicích je v karanténním režimu. V praxi to znamená, že se zaměstnanci na nezbytně nutnou dobu do zařízení nastěhovali a objekt se zcela uzavřel.

„Od tohoto opatření si slibujeme především zastavení šíření nákazy, stabilizaci počtu zaměstnanců a zachování provozuschopnosti celého zařízení. S ohledem na situaci po prvním týdnu karantény bude dle krizového plánu rozhodnuto, v jakém režimu se bude pokračovat nadále,“ uvedlo Centrum sociální pomoci Litoměřice, které Domov Na Pustaji v Křešicích provozuje.

Karanténu už má úspěšně za sebou Domov sociální péče Chotěšov. Uzavřel byl od 26. prosince do 11. ledna.

- Naši partneři -
Předchozí článek„V ústecké nemocnici pomáháme bez obav, zdravotníkům v ochranných oblecích není co závidět,“ říká velitel SDH Hrobce Jaroslav Jelínek
Další článekV Klenči včera v noci hořelo, hasiči vyhlásili 2. stupeň požárního poplachu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno