Pátek, 29 března, 2024
5.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceKnihovna Karla Hynka Máchy nabízí bezkontaktní půjčování knížek a také donáškovou službu...

Knihovna Karla Hynka Máchy nabízí bezkontaktní půjčování knížek a také donáškovou službu pro seniory

Litoměřice – Od pondělí 18. ledna si můžete v Knihovně Karla Hynka Máchy v Litoměřicích opět půjčovat knihy. Umožní to bezkontaktní půjčování předem objednaných titulů. Knížky si vyzvednete v mezidveří knihovny.

Knížky je nutné si předem objednat. Udělat to můžete prostřednictvím Vašeho čtenářského konta nebo od pondělí do pátku od 8 do 10 hodin na telefonním čísle  416 732 453. Knihovnice Vám knížky připraví a můžete si je v přesně určeném čase vyzvednout.

Knihy pro vás budou nachystané na vozíku mezi dřevěnými vchodovými a skleněnými vstupními dveřmi, budete je mít automaticky načtené do vašeho čtenářského konta a v balíčku bude také aktuální seznam všech vašich výpůjček.

Od dnešního dne také knihovna čtenářům nad 65 let opět nabízí roznáškovou službu. Domů si můžete objednat maximálně tři knihy. Donášková služba je zdarma. Knihy objednávejte na telefonním čísle 416 732 453 od pondělí do pátku od 8 do 10 hodin.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -