Úterý, 23 dubna, 2024
-1.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePrvním miminkem litoměřické porodnice v roce 2021 je chlapeček Vladimír

Prvním miminkem litoměřické porodnice v roce 2021 je chlapeček Vladimír

Litoměřice – Chlapeček Vladimír je prvním děťátkem roku 2021, které přišlo na svět v litoměřické porodnici. Jeho maminka Kateřina Zoubková z Litoměřic ho přivedla na svět 1. ledna v 5 hodin a 13 minut. Malý Vladimír vážil 3620 gramů a měřil 52 cm.

„S tím, že bychom měli první miminko v roce, jsme nepočítali, malý si trošku pospíšil. Svým prvenstvím udělal radost hlavně dědečkům, kteří si to moc přáli a snad tím i přivolali,“ sdělila s úsměvem paní Kateřina, pro kterou je Vladimír první dítětem.

Jak dále mladá maminka prozradila, její syn je již čtvrtým nositelem jména Vladimír v rodině. Paní Zoubková si také velmi pochvalovala služby zdejšího gynekologicko porodnického oddělení: „Stejně jako při mé hospitalizaci v listopadu, tak i nyní jsem zde velmi spokojená. Ani pro příště bych s volbou porodnice neváhala.“

Letošnímu prvnímu miminku v roce přišli dne 4. ledna k prvenství pogratulovat předseda představenstva litoměřické nemocnice Radek Lončák a manažerka pro nelékařské zdravotnické obory Lenka Kalábová. Maminka od nich dostala kytici a poukázku do nemocniční lékárny v hodnotě čtyř tisíc korun.

Autor: Naďa Křečková

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -