VOLNÁ MÍSTA: Administrativní pracovník/pracovnice v nemocnici

0
1361

Nemocnice Litoměřice, a.s. nabízí volné pracovní místo na pozici odborný administrativní pracovník/pracovnice v oblasti zdravotnictví na úseku sekretariátu. Práce na plný úvazek v jednosměnném provozu. Pracovní poměr na dobu neurčitou za od 18 300 do 26 830 Kč/měsíc. Minimální požadované vzdělání je ÚSV s maturitou. Místem pracoviště je Nemocnice Litoměřice, a.s., okres Litoměřice. Nástup možný ihned. Další informace Vám poskytne Dagmar Malejovská, tel.: 416 723 383, e-mail: pam.1@nemocnice-lt.cz.

Zaměstnavatel: Nemocnice Litoměřice, a.s.
Místo výkonu práce: Litoměřice
Platové ohodnocení: 18 300 – 26 830 Kč / měsíc
Typ pracovního vztahu: Práce na plný úvazek
Pracovní poměr: Na dobu neurčitou
Typ smluvního vztahu: Pracovní smlouva

Poznámka zaměstnavatele

Představenstvo Nemocnice Litoměřice, a.s. přijme do pracovního poměru uchazeče na pozici: odborný administrativní pracovník/pracovnice v oblasti zdravotnictví na úseku sekretariátu představenstva Nemocnice Litoměřice, a.s..
Požadujeme: min. SŠ vzdělání, výborná znalost s PC – práce s textovým editorem, tabulkovým procesorem i databázovým systémem včetně vytváření a doplňování datových a textových databank řízených uživatelským programem nebo systémem a vytváření předprogramových tabulek, grafů apod.. Znalost spisové služby a předarchivní péče o dokumenty zahrnující informace a údaje chráněné podle příslušných právních předpisů včetně koordinace činností více spisoven. Zkušenost s komplexním zajišťováním spisové služby elektronicky a zajišťování doručování a provádění úkolů prostřednictvím datových schránek. Znalost zajišťování chodu elektronické podatelny.Výborné komunikační schopnosti a odpovědnost.
Nabízíme: 8. mzdovou třídu dle platných Nařízení vlády dle 262/2006 Sb. zákonů a osobní příplatek. Termín nástupu dle dohody. Zaměstnanecké výhody : ubytovna, závodní stravování. Písemné přihlášky zasílejte nejpozději do 2. 12. 2020 na adresu: Nemocnice Litoměřice, a.s., sekretariát představenstva, paní Věra Šálková, Žitenická 2084, 412 01 Litoměřice. K přihlášce připojte ověřené kopie dokladu o vzdělání, aktuální výpis z rejstříku trestů, strukturovaný životopis s uvedením dosavadní praxe a souhlas se zpracováním osobních údajů dle zákona 101/200 Sb. Uchazeči sami nesou náklady, které jim vzniknou. Přihláška nebude vrácena.

První kontakt

Kontaktní osoba: Dagmar Malejovská
Telefon: 416 723 383
E-mail: pam.1@nemocnice-lt.cz

Referenční číslo ÚP: 20178260780
Poslední aktualizace: 3.12.2020
Zdroj inzerce: pracelitomerice.cz

- Naši partneři -
Předchozí článekPo stopách knižních skřítků – soutěž s knihovnou pro dětské čtenáře
Další článekVánoce v Malých Žernosekách
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno