Sobota, 20 dubna, 2024
4.2 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiPo stopách knižních skřítků - soutěž s knihovnou pro dětské čtenáře

Po stopách knižních skřítků – soutěž s knihovnou pro dětské čtenáře

Každé pondělí (do 14. prosince) se na YouTube kanálu Knihovny Karla Hynka Máchy v Litoměřicích mohou menší děti seznamovat s knihou Evy Dolejšové Štíbrové Tajemství jedné knihovny. Jednotlivé díly přinášejí také zábavné úkoly, jejichž vyplnění mohou děti s pomocí rodičů sdílet na Instagramu #postopachkniznichskritku.

Knihovna zároveň vyhlásila soutěž o NEJ knižního skřítka, která končí 30. prosince. Co se myslí tím Nej? Vlastně cokoliv! Nejhezčího, nejoblíbenějšího, nejoriginálnějšího, nejšílenějšího, nejmenšího, nejsmutnějšího, prostě jakéhokoli skřítka, kterého děti nakreslí nebo namalují a vymyslí mu jméno. Obrázky mohou do knihovny posílat poštou nebo e-mailem nebo je doručit osobně na dětské oddělení. Knihovna pak vylosuje tři výherce, kteří dostanou tuto knihu a zdarma roční registraci do knihovny a ještě další překvapení.

Obrázky je nutné podepsat a napsat na ně kontakt, aby bylo možné informovat výherce.

Obrázky posílejte na adresu:
Soutěž o NEJ skřítka
Knihovna Karla Hynka Máchy
Mírové náměstí 153/26
412 01 Litoměřice

nebo e-mailem:
vytvarnice@knihovnalitomerice.cz
do předmětu napište: Soutěž o NEJ skřítka

- Naši partneři -
Lukáš Fíla
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -