Keramická kavárna Dlouhánka ve čtvrtek otevírá, přijďte!

0
89

Litoměřice – Chcete si vyzkoušet práci s keramickou hlínou? Láká Vás možnost namalovat si vlastní keramický hrneček nebo zvířátko? Hledáte originální vánoční dárek? Pokud jste na některou z otázek odpověděli ANO, určitě přijďte ve čtvrtek 3. prosince v době od 15 do 19 hodin do Keramické dílny Dlouhánka v Litoměřicích. Po pauze konečně otevírá a moc se na Vás těší.

Můžete si vyzkoušet vyřezávání originální lampičky s otvorem na svíčku nebo si namalovat hrneček či figurky svaté trojice. Hrnečky i figurky z Betléma jsou už předpřipravené, na Vás bude dohotovení.

Keramikafé Dlouhánka navíc stále nabízí prodej dárkových poukazů, které v dílně můžete uplatnit na jakékoliv služby včetně zakázkové výroby.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekLOVOSICE: Budova městské policie prošla rekonstrukcí
Další článekV Býčkovicích už seniorům rozdávají dárky a cukroví
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno