Sobota, 20 dubna, 2024
4.3 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyÚstecké Vánoce omezí vládní opatření, strom se rozsvítí v neděli 29. listopadu

Ústecké Vánoce omezí vládní opatření, strom se rozsvítí v neděli 29. listopadu

Ústí nad Labem – Epidemie koronaviru a s ní související vládní nařízení omezí také oslavy adventu a Vánoc v Ústí nad Labem. Vánoční strom a výzdoba centra města se rozsvítí v neděli 29. listopadu, ovšem letos bez jakéhokoliv programu – pouze s reprodukovanou hudbou.

Vánoční trhy budou zajištěny na Lidickém náměstí. Mezi stánky bude rozestup 4 metry, přičemž přítomná ochranka bude kontrolovat dodržování vládních nařízení – včetně rozestupů a nošení roušek. Jídlo a nápoje budou na trzích prodávané pouze s sebou v přenosných obalech. Na trzích nebudou k dispozici lavice ani stoly ke stání, aby se tam lidé nezdržovali.

Provozní doba stánků se může měnit. Organizátoři Ústeckých Vánoc počítají také s případnými změnami, pokud jde o kulturní program – vše bude záležet na aktuální situaci.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -