VOLNÁ MÍSTA: Vedoucí sociální pracovník/pracovnice

0
819

Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace nabízí volné pracovní místo v oboru zdravotnictví na pozici vedoucí sociální pracovník/pracovnice. Práce na plný úvazek v jednosměnném provozu. Pracovní poměr na dobu určitou do 31.10.2022 za od 24 300 do 35 820 Kč/měsíc. Minimální požadované vzdělání je Vyšší odborné. Místem pracoviště je Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace – Domov Na Svobodě Čížkovice, okres Litoměřice. Nástup možný ihned. Další informace Vám poskytne Mgr. Jana Kuglerová, tel.: 778 407 037, e-mail: jkuglerova@csplitomerice.cz.

Zaměstnavatel: Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace
Místo výkonu práce: Čížkovice
Platové ohodnocení: 24 300 – 35 820 Kč / měsíc
Typ pracovního vztahu: Práce na plný úvazek
Pracovní poměr: Na dobu určitou do 31.10.2022
Typ smluvního vztahu: Pracovní smlouva

Poznámka zaměstnavatele

Pracovní poměr na dobu urč. po dobu mateřské a rodičovské dovolené, plat dle počtu let započitatelné praxe.

Koncepční činnost sociální práce v zařízení. Sociálně-právní poradenství, analytická a metodická činnost. Provádění dílčích odborných sociálních prací včetně zajišťování standardní dokumentace, sociálního šetření a s tím spojené záležitosti týkající se vzniku a ukončení smluv o poskytování sociální služby. Jednání s orgány sociálně právní ochrany ve věci výkonu ústavní výchovy, opatrovníky a zákonnými zástupci dětí. Řešení dílčích sociálně-právních problémů. Zajišťování informací a odborných podkladů pro sociální práci včetně jejich zpracovávání. Vytváření podmínek pro zapojení klientů do společenského procesu za účelem sociálního začlenění i mimo rámec zařízení sociálních služeb.
Zodpovědnost za vedení týmu Koordinátorů standardů kvality, předkládání návrhů na změnu či doplnění standardů kvality.
Metodické vedení a koncepční činnost svěřených úseků přímé péče.
Kvalifikační předpoklady: způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, zdravotní a odborná způsobilost podle § 110 Zákona o sociálních službách. Odbornou způsobilostí se rozumí:
a) vyšší odborné vzdělání získané absolvováním vzdělávacích oborů zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost,
b) vysokoškolské vzdělání získané studiem v bakalářském, magisterském nebo doktorském studijním programu zaměřeném na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku.
Vyžadujeme samostatnost, flexibilitu, empatii, nekonfliktnost, schopnost týmové práce, schopnost komunikace a vlastního úsudku.
Výhodou je praxe v sociálních službách, znalost práce s lidmi se zdravotním handicapem – mentální postižení.
Nutné je řidičské oprávnění pro budoucí užívání referenčního vozidla.

Nabízíme:
závodní stravování, systém odměn po zkušební době a další po 1 roce zaměstnání u organizace.
Způsob prvního kontaktu:
– e-mailem
– telefonicky Po – Pá 8.00 -14.00 hod.
– osobně v místě výkonu práce po telefonické domluvě.

První kontakt

Kontaktní osoba: Mgr. Jana Kuglerová
Telefon: 778 407 037
E-mail: jkuglerova@csplitomerice.cz

Referenční číslo ÚP: 19935060731
Poslední aktualizace: 9.11.2020
Zdroj inzerátu: www.pracelitomerice.cz

- Naši partneři -
Předchozí článekREKLAMA: Okresní hospodářská komora Litoměřice
Další článekOHK Litoměřice představuje své partnery: ZŠ Straškov – Vodochody
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno