Nevíte, co koupit pod stromeček? Vsaďte na voucher do keramické dílny

0
127

Litoměřice – Víte, že Keramická kavárna Dlouhánka má nově v nabídce vouchery? Svým blízkým tak můžete darovat poukaz (v libovolné hodnotě) na keramické tvoření, na hotový výrobek z keramiky dle vlastního výběru nebo třeba na pronájem celé dílny. Je to jen na Vás, fantazii se meze nekladou!

Pokud hledáte originální dárek (ale nejste si jisti jeho formou), nebo pokud chcete obdarovat někoho, kdo miluje tvoření rukama, budou vouchery určitě to pravé. Platné jsou celý příští rok, takže času na to je uplatnit, bude dost.

Nabídka výrobků v dílně je široká – za voucher si můžete odnést třeba vlastnoručně pomalovaný hrneček, originální svícen, pec na jablíčko a mnoho dalšího.

Vouchery je možné uplatnit také na kurzy – vyzkoušet si díky němu můžete například točení na hrnčířském kruhu nebo výrobu pomocníků do domácnosti. Co třeba vlastnoručně vyrobené strouhátko na česnek nebo mýdlenka?

Voucher Vám přijde po zaplacení do mailu ve formě PDF. Stačí ho vytisknout – zbytek je na Vás.

Více o voucherech se dozvíte ZDE.

Keramikafé Dlouhánka je na facebookuZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekTŘEBENICE: ZŠ je částečně zateplená a má novou učebnu přírodních věd
Další článekVOLNÁ MÍSTA: Učitelé na 1. stupni základních škol (kromě v přípravných třídách základních škol)
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno