Koronavirus zhatil otevření Kulturního domu Říp i plánované akce

0
123

Roudnice nad Labem – Současná vládní protikoronavirová nařízení znemožnila otevřít zrekonstruovaný Kulturní dům Říp v Roudnici nad Labem. Všichni teď netrpělivě čekají na to, až se situace uklidní. Nový datum otevření Řípu už byl stanoven – neděle 29. listopadu.

„Doufáme, že Říp otevřeme u příležitosti adventních trhů a rozsvícení vánočního stromu. Program je samozřejmě připravený, čekáme jen na rozvolnění opatření,“ informovala Beáta Krůpová z o.p.s. Říp.

Zrušen bez náhrady byl například koncert kapely Poetika, koncert Tanečního orchestru ZUŠ, Halloween na zámku a Prvorepubliková párty.

Přeložen byl například dlouho vyhlížený koncert Heleny Vondráčkové, beseda s profesorem Janem Pirkem a koncert DUO JAMAHA.

Seznam přeložených (nebo zrušených) akcí najdete TADY.

Rekonstrukce Kulturního domu Říp probíhala dva roky. Zařízení teď nabídne (mimo jiné) také moderní 3D kino.

- Naši partneři -
Předchozí článekDům dětí a mládeže Rozmarýn může školákům pomoci s úkoly
Další článekDomov seniorů v Terezíně potřebuje zdravotní sestry a dobrovolníky
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno