RE/MAX Michal Kožíšek a tým – Partner Litoměřicka24

0
223

Certifikovaný realitní makléř ISO Michal Kožíšek a jeho tým Vám a Vaší nemovitosti poskytne kompletní nadstandartní servis na klíč. Zajistíme přípravu nemovitosti, drobné opravy a úpravy, vyklizení, homestaging, nafocení objektu profesionálním fotografem, videoprohlídku, 3D virtuální prohlídku, vizualizaci a mnoho dalšího.

Ve světě sociálních sítí se RE/MAX tým Michala Kožíška pohybuje s naprostou lehkostí a zajistí vše, co budete potřebovat – od kampaně na webu a facebooku až po spuštění aukce. Cílem je přitom vždy prodat nemovitost nejvyšší nabídce. Tým Michala Kožíška totiž razí heslo, že je potřeba najít pro nemovitost tu nejlepší možnou nabídku. Řeší přitom i opravdu zapeklité případy – včetně věcných břemen exekucí a nabízí i přímý výkup a rychlé vyplacení peněz v hotovosti.

O hladký průběh celé transakce se stará advokátní kancelář, se kterou RE/MAX tým Michala Kožíška spolupracuje. Zajistí také předání nemovitosti a přepis energií.

Kožíšek RE/MAX zkrátka stojí na Vaší straně

Za jednu provizi se o Vás postará celý tým zkušených profesionálů, ve kterém má každý své místo a ví přesně, co a jak dělat. Individuální přístup ke každému zákazníkovi je samozřejmostí. Každé pondělí je k dispozici realitní poradna zdarma v kanceláři Novobranská 75/3 Litoměřice. Heslo: Jdu za panem kožíškem. Nově nabízíme i tržní ocenění Vaší nemovitosti a posouzení pro dědické ocenění.

Pro více informací volejte na telefonní číslo 722 30 40 30 nebo pište na e-mail: michal.kozisek@re-max.cz.

- Naši partneři -
Předchozí článekZaměstnanci roudnické nemocnice dostali vitamíny
Další článekVýlov Chmelaře letos bez prodeje živých ryb i bez občerstvení
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno