Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůKulturaSezónu na Chmelaři příští rok zahájí kapela Olympic

Sezónu na Chmelaři příští rok zahájí kapela Olympic

Úštěk – Navzdory momentální neutěšené situaci to v Úštěku nevzdávají a začali plánovat kulturní akce na příští rok. Živo bude nejen v centru města, ale také u jezera Chmelař. Těšit se můžete na tradiční sraz pirátů i na zcela nové akce, které budou mít v Úštěku svoji  premiéru. Letní sezóna na Chmelaři začne koncertem kapely Olympic.  

V plánu je také třeba sraz obojživelné techniky, zahájení motorkářské sezóny, Úštěkaný běh, Běh kolem jezera Chmelař nebo historicky první ročník gastronomického festivalu Fish – fest.

Termíny akcí budou ještě potvrzeny, o jejich datu konání zatím rozhodnuto není.

„Musíme být optimisté a věřit, že se život zase co nevidět vrátí do starých kolejí. Těšíme se na to a lepší zítřky už vyhlížíme. Na důkaz toho si k Vánocům nadělíme kalendář kulturních událostí na příští rok. Naše kolegyně, paní Kasperová, ho už připravuje. Kalendář už bude  v souladu s novým grafickým vizuálem města a věřím, že se lidem bude líbit a zaujme vzhledem i obsahem,“ uvedla vedoucí odboru cestovního ruchu Nikola Horáčková.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -