Pátek, 19 dubna, 2024
8 C
Litoměřice
DomůZprávyCOVID 19Domov důchodců Milešov jde do karantény

Domov důchodců Milešov jde do karantény

Milešov – Domov důchodců Milešov, zařízení Centra sociální pomoci, bude od 28. října uzavřen. Deset zaměstnanců má pozitivní test na koronavirus a jsou v domácím ošetřování. Mezi klienty se nákaza nerozšířila.

„Karanténní režim v praxi znamená, že zaměstnanci se do zařízení na dobu jednoho týdne nastěhují a objekt se zcela uzavře. Od tohoto opatření si slibujeme především zastavení šíření nákazy, stabilizaci počtu zaměstnanců a zachování provozuschopnosti celého zařízení. S ohledem na situaci po prvním týdnu karantény bude dle krizového plánu rozhodnuto, v jakém režimu se bude pokračovat nadále. Děkujeme všem našim zaměstnancům za jejich usilovnou práci, kterou dennodenně věnují našim klientům. Věříme, že společně tyto nelehké časy překonáme,“ uvedlo Centrum sociální pomoci Litoměřice.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -