Dům dětí a mládeže Rozmarýn je připraven snížit poplatky za kroužky

0
206

Litoměřice – Aktuální vládní nařízení pozastavila činnost Domu dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích. Zatím do 3. listopadu. Pokud by se mimořádná opatření vlády protáhla, bude Dům dětí a mládeže krátit poplatky za kroužky a volnočasové aktivity.

„Pokud bude tento stav ukončen k 3.11.2020, jsme připraveni dětem různou formou víkendových sportovních akcí, dílen a turnajů nahradit jejich účast na kroužcích. V případě, že dojde k dalšímu prodloužení pozastavení činnosti DDM, než bylo dne 21.10.2020 oznámeno, budeme upravovat výši ročních poplatků u všech kroužků. Po ukončení mimořádných opatření by tak byly oznámeny nové ceny zájmových útvarů. Všem, kteří již roční poplatek uhradili, bude vrácen rozdíl,“ informoval litoměřický dům dětí a mládeže.

Aktuální informace budou zveřejněny na webu Domu dětí a mládeže – ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekRozhledna na Mostné hoře slaví 110 let
Další článekŠTĚTÍ: Městské informační kanály
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno