PLUSPAP: Výrobce a dodavatel obalových materiálů a kartonáže

0
294

Firma, která umí vyrobit obal na jakýkoliv výrobek a v jakémkoliv množství – to je Pluspap Hrobce. Moderní, dynamická společnost, která se zabývá zpracováním vlnité lepenky a výrobou kartonových krabic všech konstrukčních možností a druhů. 

Firma je velmi flexibilní, což je její hlavní výhoda – spolupracuje s malými živnostníky i s velkými nadnárodními společnostmi. Svým zákazníkům poskytuje rychlý a kompletní servis, včetně kompletačních prací, mezi které patří například sešívání, řezání a děrování papíru, balení do krabic, sáčků, lepení sáčků, foliování a rozesílání.

Jedná se o sociální podnik, který zaměstnává osoby se zdravotním postižením a pomáhá jim tak naplno se začlenit do běžného života. Aktuálně Pluspap zaměstnává bezmála 5 desítek zaměstnanců.

Díky kvalitnímu systému řízení byl v roce 2013 společnosti udělen certifikát jakosti ISO 9001:2000.

- Naši partneři -
Předchozí článekVOLNÁ MÍSTA: Terénní pracovník ISyPo – Povodí Ohře
Další článekPODCASTY: Světoznámý fotograf Robert Vano Na Knoblošce
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno