LITOMĚŘICE: Nemocnice prosí o personální výpomoc

0
1381

Vedení Nemocnice Litoměřice se obrací na všechny obyvatele regionu se zdravotnickým vzděláním s žádostí o personální výpomoc pro. Přestože všichni zaměstnanci litoměřické nemocnice napínají své síly, aby zajistili nepřetržité poskytování zdravotních služeb a zároveň zajistili vše potřebné pro zvládnutí epidemie, uvítá vedení nemocnice jakoukoli další posilu z řad zdravotnických profesionálů působících mimo nemocnici, která v tomto nelehkém boji pomůže.

Chcete-li být součástí litoměřického týmu a podílet se na činnostech nemocnice souvisejících se zvládáním epidemie onemocnění COVID-19, bude vám nabídnuta činnost s ohledem na vaši kvalifikaci, praxi a zkušenosti. Budete náležitě proškoleni a vybaveni ochrannými pomůckami. V případě zájmu pomoci volejte na tel. č.: 416 723 557

- Naši partneři -
Předchozí článekHROBCE: Dodržujte pravidla a berte to s humorem! Jak se s covidem vyrovnávají lidé na pracovištích.
Další článekLITOMĚŘICE: Mateřské školy v Litoměřicích se na podzimní prázdniny uzavřou
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno