Litoměřická nemocnice shání zdravotníky

1
3879

Litoměřice – Litoměřická nemocnice shání personální výpomoc. Máte-li zdravotnické vzdělání a jste ochotni pomoci, ozvěte se!

„Přestože všichni zaměstnanci naší nemocnice napínají své síly, aby zajistili nepřetržité poskytování zdravotních služeb a zároveň zajistili vše potřebné pro zvládnutí epidemie, uvítáme jakoukoli další posilu z řad zdravotnických profesionálů působících mimo naši nemocnici, která nám v tomto nelehkém boji pomůže. Chcete-li být součástí našich týmů a podílet se na činnostech nemocnice souvisejících se zvládáním epidemie onemocnění COVID-19, přihlaste se nám. Nabídneme vám činnosti s ohledem na vaši kvalifikaci, praxi a zkušenosti. Samozřejmě Vás náležitě proškolíme a vybavíme potřebnými ochrannými pomůckami. Rádi zde rovněž uvítáme i naše bývalé kolegy. Každá pomoc se počítá!“ uvedl předseda představenstva litoměřické nemocnice Radek Lončák.

Můžete-li pomoci, obraťte se na paní Naďu Křečkovou:  (e-mail: n.kreckova@nemocnice-lt.cz; tel. 416 723 557).

- Naši partneři -
Předchozí článekSenioři, pozor na podvodníky!
Další článekHNĚVICE: Rekonstrukce obratiště autobusů a zastávky Štětí,Hněvice,žel.st.
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno