Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceVýdejová okénka mají i kavárny v Lovosicích, zajděte je podpořit!

Výdejová okénka mají i kavárny v Lovosicích, zajděte je podpořit!

Lovosice – Včerejší článek o kavárnách v Roudnici, které se rozhodly navzdory vládním nařízením dělat radost, a od dnešního dne prodávají přes výdejové okénko, měl velký úspěch. Přinášíme proto další článek s obdobnými tipy. Tentokrát ale na kavárny v Lovosicích.

LovoCafé (8. května 156, kavárna v přízemí Centra kultury Lovoš) bude otevřené ve všední dny od 8 do 18 hodin. V sobotu sem můžete zajít od 10 do 18 a v neděli od 10 do 17 hodin. Dají Vám tady kávu s sebou a vybrat si můžete také z široké palety dortíků. Na své si přijdou milovníci klasiky i bezlepkáři. Samozřejmostí jsou horké nápoje. Co třeba svařené víno nebo horká čokoláda se šlehačkou?

Kavárna John 1990 (Václavské náměstí 1) rodinný podnik přímo v centru Lovosic Vám kromě kafe a sladkostí ve všední den nabídne taky dobrou snídani, takže se doma nemusíte zbytečně zdržovat a lovit něco v lednici. V nabídce mají třeba buchtičky s vanilkovým krémem, ovesnou kaši s karamelovými kousky jablek nebo míchaná vajíčka. Zdejší lotusový cheesecake je vyhlášený. Otevřeno mají každý všední den od 7.30 do 17.30 a o víkendech od 10 do 18 hodin. Určitě se tam stavte, překvapí Vás pestrou nabídkou!

Kavárna Kaachle (ul. Osvoboditelů – vedle pošty) má výdejové okénko v provozu každý den od 12 do 18 hodin. Kavárna, která začala teprve v srpnu, už si získala celou řadu příznivců. Mají tady dvě základní dobroty KAfe A CHLEbíček – odtud také název. Vybrat si můžete třeba chlebíček s lososem, rajčatový chlebíček nebo chlebíček ředkvičkový. K mání samozřejmě i domácí dortíky, zákusky, horká čokoláda a kafíčko. V sezónní nabídce je například dýňové latté. Kavárna přijímá hotovost i platební karty. Dobroty Vám rádi zabalí s sebou.

Café Zámeček (ul. Přívozní 114/2) bude mít výdejové okénko v provozu od 10 do 18 hodin. S sebou Vám dají kafíčko, domácí dortík i svařené víno nebo domácí limonádu – je to jen na Vás.

O roudnický kavárnách, které mají výdejové okénko, jsme psali ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -