Úterý, 19 března, 2024
-0.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceŠtětíCizince v Labe aréně Ústeckého kraje letos nahradili Češi

Cizince v Labe aréně Ústeckého kraje letos nahradili Češi

Kanál Labe arény Ústeckého kraje v Račicích se těší stále větší oblibě mezi českými návštěvníky. To platí jak pro vrcholné sportovní akce, jako například republikové šampionáty (od veslařských, kanoistických přes plavecké až po triatlonové nebo dračí lodě), tak i pro veřejnost. Češi tak v návštěvnosti v letošním roce více než nahradili výpadek zahraničních návštěvníků. Labe aréna Ústeckého kraje zaznamenala z pohledu návštěvnosti jeden z nejúspěšnějších roků.

Velmi nás těší, že sportovní areál Labe arény Ústeckého kraje využívají ve stále větší míře čeští sportovci i veřejnost. Výpadek zejména německé klientely, která si račický kanál v minulých letech velmi oblíbila, nahradil přírůstek domácích návštěvníků. Přispěla k tomu i v minulém roce nově otevřená část Labské cyklostezky, která vede přímo okolo račického kanálu, ale také nové a chutnější menu v naší restauraci. Oblíbené jsou třeba salát s kozím i hotová jídla,“ uvedl Michal Kurfirst, ředitel Labe arény Ústeckého kraje.

Račický kanál Labe arény Ústeckého kraje, je mimo významnější závody volně přístupný veřejnosti. K dispozici je pětikilometrový kvalitní asfaltový okruh, který je ideální pro cyklistiku, in-line brusle, koloběžky nebo běh.

Autor: Milan Vodička, Labe aréna, z.s., tel: +420 773 532 025, media@labearena.cz

- Naši partneři -
Zuzana Ransdorfová
Zuzana Ransdorfová
Reportérka a kameramanka KTV Štětí. Střih reportáží ze Štětska.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -