Čtvrtek, 28 března, 2024
10.2 C
Litoměřice
DomůTelevizeVolby 2020Krajské a senátní volby 2020: SEVEROČEŠI.CZ - Petr Pípal, kandidát na hejtmana

Krajské a senátní volby 2020: SEVEROČEŠI.CZ – Petr Pípal, kandidát na hejtmana

Z webu hnutí SEVEROČEŠI.CZ:

Severočeši jsou do krajských a senátních voleb s kandidátkou složenou z osobností v regionech ze všech koutů Ústeckého kraje, které důkladně znají a pro svůj region již před volbami pracovaly. Tomu také odpovídá hlavní téma kampaně, kterým je heslo “Z regionu do kraje”.

 “V Ústeckém kraji máme mnoho aktivních politiků na různých pozicích od členů komisí, přes zastupitele, radní, až po starosty. Zároveň si všichni uvědomujeme, jak složitá a náročná je práce v opozici, pokud chcete pro svou obec něco udělat. Všichni naši zástupci dokazují, že děláme konstruktivní politiku, snažíme se vždy o problému hovořit a společně pak hledat možnosti řešení,” říká lídr kandidátky, bývalý krajský zastupitel a starosta města Dubí Petr Pípal, který již podruhé v komunálních volbách získal s kandidátkou Severočeši – Dubí nadpoloviční většinu v zastupitelstvu. Právě v Dubí se podařilo řešení nalézt a město, které všichni spojovali s prostitucí a zločinem, je dnes běžně fungující obec.

Ing. Petr Pípal
(* 6.3. 1959
)

Ing. Petr Pípal, kandidát na hejtmana: Byť jsme nebyli ve vedení kraje, při hlasování o předložených materiálech jsme se řídili zdravým rozumem bez snahy bořit dobré za každou cenu a jednali jsme konstruktivně ve prospěch občanů regionu. Tím se chceme řídit i nadále a postupně s kolegy napříč politickým spektrem prosazovat náš volební program. V minulých letech se nám například podařilo významně přispět ke stabilizaci Krajské zdravotní, a.s.

 V roce 2003 se stal členem politické strany – ODS a po úspěšných volbách v říjnu 2006 byl zvolen starostou města Dubí. V únoru 2012 své členství v ODS ukončil. Podnikatelskou činnost ukončil v říjnu 2006. Jako starosta města Dubí pracuje doposud. Ve volbách do Krajských zastupitelstev v říjnu 2008 byl zvolen členem Krajského zastupitelstva Ústeckého kraje a zde pracoval v komisích a výborech v oblasti kultury a národnostních menšin.

V roce 1999 začal podporovat cyklistický sport zdravotně postižených sportovců ve České federaci Spastic handicap a v tomto pokračuje ve funkci vedoucího Realizačního týmu cyklistiky do současné doby.

V dubnu roku 2012 se stal členem politického hnutí Severočeši.cz, za které se stal opět členem zastupitelstva Ústeckého kraje. Za hnutí ve volebním okrsku Teplice neúspěšně kandidoval do Senátu PČR, skončil na třetím místě.

Témata: spolupráce s obcemi a městy – regionální rozvoj, regionální politika, životní prostředí, sociální oblast, životní prostředí

Kontakt:
Tel.: (+420) 602 280 554
E-mail: pipal@mesto-dubi.cz
web: zregionudokraje.cz

Pozvěte voliče k urnám!

Litoměřicko24.cz nabízí všem politickým subjektům v Ústeckém kraji možnost oslovit své potenciální voliče prostřednictvím zpravodajského webu a facebookové stránky, které denně navštěvují tisíce lidí. Cena za umístění Vašeho volebního videa, článku, banneru či jiné formy propagace na naše zpravodajské kanály činí 3000,- Kč. V případě zájmu volejte na tel.: 608 225 443 nebo pište na jan.dostal@regionalnitelevize.cz.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -