Rozmarýn pro děti připravuje odpoledne s živými zvířátky

0
57

Litoměřice – Víte, že 4. říjen je Mezinárodním dnem zvířat? S mírným zpožděním ho oslaví i Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích. Akci k této příležitosti už připravuje. Uskuteční se v neděli 18. října od 13 do 16 hodin.

Děti prožijí odpoledne s živými zvířátky, které mohou nakrmit zeleninou nebo suchým pečivem. Dozvědí se, jak se o zvířátka starat a nouze nebude ani o zajímavosti z jejich života.

Akce se bude konat za každého počasí, děti je ovšem potřeba přihlásit předem (do 5. října). Kapacita je totiž omezena na 24 dětí.

Akce je vhodná pro děti od pěti let, ovšem počítejte s tím, že rodiče nebudou přítomni a svoje ratolesti si vyzvednou až po skončení na zahradě DDM.

Více informací poskytne Veronika Vaňková na e-mailu veronika.vankova@ddmrozmaryn.cz nebo na telefonním čísle 739 584 425.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE : 18. Vinařské Litoměřice už tento víkend 25. a 26. září
Další článekLitomíci uklízeli pod Tyršovým mostem
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno