Čtvrtek, 28 března, 2024
8.8 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyDivadlem bude ve čtvrtek znít klavír, violoncello a klarinet

Divadlem bude ve čtvrtek znít klavír, violoncello a klarinet

Litoměřice – Divadlo Karla Hynka Máchy v Litoměřicích má před sebou další krásný večer. Ve čtvrtek 24. září tady totiž bude od 19 hodin vystupovat komorní TrioTones. Divákům se představí Veronika Liebigová (klarinet), Vojtěch Urban (violoncello) a Michaela Hajíčková (klavír). Vstupenky na jedinečný koncert stále jsou.

Trojice se setkala na fakultě Akademie múzických umění v Praze a společně vystupuje od roku 2012, přičemž hraje skladby různých skladatelů z různých stylových období. Repertoár soubor neustále rozšiřuje a radí se o něm s osobnostmi vážné hudby.

Všichni tři interpreti jsou také sólisté nebo vystupují v různých orchestrech či jiných komorních seskupeních. Mají za sebou úspěchy v národních i mezinárodních soutěžích.

LÍSTKY na koncert v Divadle Karla Hynka Máchy kupujte z pohodlí domova ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -