Zažijte Roudnici jinak – už tuto sobotu!

0
256

Roudnice nad Labem – Sousedská slavnost plná skvělé muziky, kulturních a sportovních vystoupení, dobrého jídla a zábavy – to je akce nazvaná „Zažít Roudnici jinak.“ Letošní (v pořadí šestý) ročník proběhne už tuto sobotu 19. září. Tentokrát v Sokolské ulici – směrem od Kina Sokol ke kruhovému objezdu.

Akce, která si klade za cíl hlavně setkání sousedů na netradičním místě, nabídne program od 10 až do 22 hodin. Vystoupí třeba děti z místní mateřské školy, mažoretky nebo muzikantka Šárka Veselá. Zahraje také kapela Ambiam, místní hudební skupina, která má v repertoáru hlavně skotské, irské a anglické písničky.

Určitě se přijďte podívat! Můžete se seznámit s lidmi, kteří žijí vedle Vás, najít nové přátele nebo objevit talent svých sousedů. Zažít Roudnici jinak je akce, která dává příležitost všem šikovným lidem, aby předvedli to, co je baví nebo to, co umějí.

Sledujte UDÁLOST NA FACEBOOKUZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekNejstarší obyvatelka Litoměřic oslavila 104. narozeniny
Další článekLitoměřická ZUŠka má platan. Jako Beethoven…
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno