Pátek, 19 dubna, 2024
4.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceNa Zahradě Čech vystoupí v pátek Vláďa Hron, připravené jsou také soutěže...

Na Zahradě Čech vystoupí v pátek Vláďa Hron, připravené jsou také soutěže o ceny

Litoměřice – Věděli jste, že Ústecký kraj letos slaví dvacet let? Na Zahradě Čech při té příležitosti proběhne v pátek 18. září párty plná soutěží, cen a zábavy. Hlavní hvězdou programu bude zpěvák a bavič Vladimír Hron. Dorazí ovšem také zpěvák Milan Drobný a kapela No Name LT.

Celým dnem Vás provede Zdeněk Lukesle.

Pokud jste letos Zahradu Čech ještě nenavštívili, určitě to udělejte. Lidí chodí mnohem méně, areál rozhodně není přeplněný a návštěvníci mají k dispozici teplou vodu, mýdlo i dezinfekce. Letošní Zahrada Čech navíc láká také na rekordní počet vystavovatelů, u kterých seženete sadbu, cibuloviny, květiny, hnojiva, postřiky, zahradní techniku, kvalitní zahradnické náčiní a mnoho dalšího. Sortiment je opravdu pestrý.

Dopravit se na veletrh můžete zcela zdarma kyvadlovou autobusovou dopravou, která jezdí z horního a autobusového nádraží.

Výstaviště se otevírá v 9 a zavírá v 17 hodin. Zahrada Čech končí v sobotu 19. září.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -