Pátek, 19 dubna, 2024
5.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceTechnický klub mládeže pořádá Návštěvní den. Pro děti i rodiče

Technický klub mládeže pořádá Návštěvní den. Pro děti i rodiče

Litoměřice – Chcete zjistit, co všechno umí 3D tiskárna? Sestavit si model vláčku nebo letadla? Chcete se seznámit se stavebnicí Merkur a na vlastní oči vidět, co všechno se z ní dá sestavit? Nebo byste rádi pronikli do tajů šití? V tom případě přijďte tento čtvrtek 17. září v době od 16 do 19 hodin do Technického klubu mládeže. Sídlí v Sovově ulici v Litoměřicích (1. patro budovy Lingua Universal) a jisté je, že nudit se tady nebudete.

V rámci odpoledne se dozvíte, co všechno Technický klub mládeže dětem nabízí. Zabaví školáky i studenty – v tuto chvíli má otevřených 16 kroužků.

Na své si přijdou hlavně děti, které zajímají moderní technologie, chemické a jiné pokusy, 3D tisk, stavebnice LEGO či MERKUR nebo modelářství.

Sledujte UDÁLOST NA FACEBOOKU ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -