Pátek, 29 března, 2024
5.5 C
Litoměřice
DomůPozvánkyLITOKAPS onlineV 19 letech vydělává jako průměrný Čech - jen díky telefonu

V 19 letech vydělává jako průměrný Čech – jen díky telefonu

,,V 19 letech jsem si splnila svůj sen a dosáhla na český průměrný plat, díky používání mého mobilního telefonu,“ říká Litoměřičanka Nikol Lacková – zakladatelka týmu NEW FLOW.

Online marketingu a tradingu se věnuji od léta 2019, kdy mě kamarádka inspirovala svou prací online. Sice jsem vždy snila o profesi muzikálové herečky, tanečnice nebo zpěvačky, ale s příchodem tohoto návrhu jsem se do světa marketingu vrhla ráda. Opravdu jsem začala makat, koukat na videa, sledovat lidi, kteří tomu rozumí, a hodně číst. Mojí inspirací je pro mě můj přítel, kterého jsem poznala právě skrz obchodování online. V tradingu se pohybuje přes dva roky, a právě díky němu vidím ten proces, kterým si člověk musí v této branži projít, aby se stal úspěšným. Sama jsem se kromě online marketingu začala věnovat obchodování s měnovými páry a začalo mě to neskutečně bavit. Ale nejtěžší na plnění mého snu bylo, když přišla spousta překážek tak, jak to bývá. Sama jsem se hned po začátku dostala do fáze, kdy jsem přestala věřit a moji budoucnost v tomto online světě téměř vzdala. Uvědomovala jsem si, že tento styl práce mi bere energii, peníze i čas, který jsem v té době potřebovala k maturitě a chtěla jsem celé dva měsíce práce zahodit. V té době jsem se opravdu potřebovala dostat na dno, ze kterého jsem se odrazila, a tak vznikla komunita New Flow. Nyní sama vidím, že práce z domova a časová svoboda je to, co mi vyhovuje.

Co se tedy přesně děje, když pracuješ?

Moje práce spočívá v tradingu – obchodování na trhu s měnovými páry, a budování týmu – marketing. Budování týmu je z našeho hlediska velice důležité a rádi mezi sebou sdílíme naše know-how. Také se snažíme tým vzdělávat v psychologii a doporučujeme ke čtení mnoho knih. Říká se, že je to 80 % o hlavě a 20 % o tom, co ty umíš, tohoto pravidla se snažím držet. Udržujeme si mezi sebou dobré vztahy a snažíme se o kamarádskou komunitu, aby to fungovalo jako: „Hele, to je ten kámoš z Brna a nejen nějaký člověk pode mnou.“ Proto i máme jen okolo 45 členů takhle ze začátku. Každopádně stále mezi sebou rádi vítáme nové lidi.

K úspěšnému obchodování vám stačí telefon nebo počítač – musíte ale vědět, jak na to.

Proč je lepší dělat komunitu a sdílet svoje nápady, strategie a postupy s ostatními, když v obchodování jede stejně každý za sebe?

Protože když je na tohle člověk sám, tak se každý rychleji vzdá. Náhle přijde pád, špatné obchody a lidé to raději nechají být, ostatně tak, jak jsem málem skončila i já. Zato v týmu se podporujeme, držíme se vzájemně a spolu i rosteme. Každý umíme dělat něco jiného a v něčem jiném vynikáme, proto je pro nás tak důležité sdílení informací.

O co se teď aktuálně nejvíc zajímáš?

Jelikož jsem vždy chtěla výsledky hned a u platforem jako je Forex, na kterém obchoduji, se musí čekat klidně i 4-7 hodin, začala jsem se zajímat o minutové grafy, kde jsou výsledky opravdu do té minuty.

Aktuálně se hlásíš na vysokou, bude v tomto oboru?

Hlásím se na obor inovativní podnikání, tuto školu jsem si vybrala z toho důvodu, že se zaměřuje na učení formou praxe. Zakládá se reálná firma a společně se spolužáky tvoříme team. Takže mám příležitost se zdokonalit v leadershipu, marketingu a zrealizovat své sny.

Děkuji za rozhovor…

Určitě bych chtěla takhle ke konci vyzvat lidi, aby se nebáli a pokud by měli zájem, mohou se mi ozvat. Jen je třeba překonat ten prvotní strach a jít do toho opravu naplno, pokud chcete být úspěšní. Máme kolem sebe samé cílevědomé lidi, takže pokud by měl někdo také své sny a plány, které by chtěl uskutečnit, může se nám ozvat a my ho rádi mezi sebou přivítáme.

Milí čtenáři,
pokud patříte k lidem, kterým od dubna 2020 chybí tištěná podoba měsíčníku LITOKAPS, který pravidelně přinášel novinky, tipy a zajímavosti z kulturního, sportovního a společenského dění na Litoměřicku, stejně jako rozhovory se zajímavými osobnostmi, pak vězte, že přestože se nám z finančních důvodů po nástupu koronavirové krize zatím nepodařilo vydávání LITOKAPSu obnovit, pokusíme totožný obsah v menší míře publikovat zde na Litoměřicku24. V brzké době by měl tento zpravodajský sever obsahovat rovněž kalendář kulturních, sportovních a společenských akcí v regionu. Pokud nás v našem úsilí chcete podpořit, inzerujte zde na webu. Garantujeme min. 40.000 zobrazení bannerů měsíčně již za 2.000 Kč.

- Naši partneři -
Lukáš Fíla
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -