Pátek, 29 března, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyVinobraní v Litoměřicích nahradí v sobotu 19. září Wohnoutobraní

Vinobraní v Litoměřicích nahradí v sobotu 19. září Wohnoutobraní

Litoměřice – Tradiční vinobraní se v Litoměřicích stejně jako na Mělníku nebo ve Velkých Žernosekách sice neuskuteční, v sobotu 19. září ho ale nahradí Wohnoutobraní.

Odpoledne spojené s burčákem, vínem, hudbou, občerstvením, workshopem a přednáškou lídra kapely je příslibem příjemně strávených chvil v atriu a foyaer Kulturního a konferenčního centra. Den vyvrcholí večerním koncertem Wohnoutů a funkrockové skupiny Electric Lady.

Akce začíná ve 14 hodin v atriu KKC Olda´s párty hudbou. Koho zajímají zážitky zpěváka Wohnoutů Matěje Homoly z jeho cesty po Indii, může se zúčastnit jím vedené cestovatelské přednášky, která ve foyer KKC začne v 15 hodin.

V 19 hodin se zájemci prostřednictvím workshopu pro začátečníky seznámí s bicími. Víte, z jakých částí se skládají? Zajímá vás, na jaký nástroj hraje bubeník Wohnoutů? Pak využijte příležitosti a nahlédněte přímo na podiu pod pokličku bubeníkova království.

Odpolední program v atriu KKC i ve foyer bude zdarma. Vstupné ve výši 450 korun zaplatíte pouze na večerní koncert ve velkém sále. Začíná ve 20 hodin vystoupením předkapely Electric Lady. Ve 21 hodin to již na podiu rozjedou Wohnouti v čele s Matějem Homolou.

„Dodržet vládou nařízená epidemiologická opatření na vinobraní, na které v Litoměřicích chodí kolem 20 tisíc lidí, by bylo problematické. Zvolili jsme proto úspornější variantu oslavy burčáku a vína v atriu, kde jsme schopni dodržet platná hygienická opatření. Na večerní koncert můžeme vpustit do sálu maximálně tisíc lidí, kteří budou od sebe oddělení dvěma sektory,“ konstatovala v této souvislosti ředitelka Městských kulturních zařízení Litoměřice Věra Kmoníčková.

Vstupenky na koncert koupíte ZDE.

Sledujte UDÁLOST NA FACEBOOKUZDE.

Autor: Eva Břeňová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -