Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiNa Větruši můžete tuto sobotu potkat skřítky a soutěžit o ceny

Na Větruši můžete tuto sobotu potkat skřítky a soutěžit o ceny

Ústí nad Labem – Víte, že město Ústí nad Labem se po roce opět zapojí k mezinárodní kampani Evropský týden mobility? Akce, která má poukázat na to, že existují i jiné způsoby dopravy než jen automobily, sice startuje až v týdnu od 16. září, ale na jednu zajímavou akci můžete s dětmi vyrazit už tuto sobotu 12. 9.

Pro děti je připravena „Pohádková cesta“ plná soutěží a odměn, která je součástí 42. turistického pochodu Porta Bohemica. Na malé odvážlivce čeká trasa plná úkolů, zábavy a odměn. Na jednom ze stanovišť budou i populární dlouhonozí skřítkové.

Akce startuje v době od 8 do 11 hodin u přírodního bludiště na Větruši. Trasa dále povede v okolí přes Vyhlídkovou terasu u zámečku, Středověké popraviště, Pomník Karla Eichlera a dále lanovkou do Obchodního centra Forum s pokračováním pěšky přes Informační středisko města Ústí nad Labem v Paláci Zdar do cíle v Domě dětí a mládeže.

V cíli na děti čeká hřiště, občerstvení a také opékání buřtů.

Startovné je 20,- Kč. Zahrnuje odměny pro děti, diplom, turistickou vizitku či magnetku a také občerstvení (buřtík na opečení, limonáda.)

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -