Úterý, 16 dubna, 2024
9.2 C
Litoměřice
DomůSportFotbalLitoměřicko vyšlo v Jílovém gólově i bodově naprázdno

Litoměřicko vyšlo v Jílovém gólově i bodově naprázdno

Jílové – V minulém kole se litoměřičtí fotbalisté střelecky probudili a na svém stadionu spláchly sedmi přesnými zásahy Slavoj Žatec. Tentokrát se představili v Jílovém.

Dobrými výsledky z prvních dvou kol nabuzení domácí vstoupili do zápasu hraného na silně podmáčeném terénu hodně aktivně a brzy si začali vytvářet šance. První branka sice nebyla uznána pro ofsajd, ale po necelých dvaceti minutách se přece jen ujímají vedení. Po přestávce připomínalo hřiště oranici, na které se prakticky nedalo kombinovat, což samozřejmě více vyhovovalo hráčům Jílového, kteří si svůj drobný náskok pohlídali až do závěrečného hvizdu. Po tomto kole patří Litoměřicku v tabulce jedenáctá příčka.

Ve druhé minutě rozehrává Červenka rohový kop z levé strany a po Bílkově teči hlavou u bližší tyče se míč odráží od břevna. V šesté minutě utíká Červenkovi za koncovou čáru dlouhý Floriánův nákop. V osmé minutě sráží Florián na roh Fléglův centr z levé strany. V téže minutě rozehrává Marič rohový kop z levé strany, ale domácím se daří zmatky před vlastní brankou ustát.

V deváté minutě vybojoval na totožném místě rohový kop Šraga, ale ani tentokrát rozehrávající Marič nic nevymyslel. Ve 14. minutě vytěsňuje gólman Smutný na roh Frankovu ránu bez přípravy zpoza šestnáctky. V 15. minutě rozehrává rohový kop z levé strany Šraga, ale Hnát hlavičkuje těsně vedle bližší tyče.

V 16. minutě dopravuje po Hoškově centru z levé strany míč do sítě hlavou Feledi, ale gól není uznán pro ofsajd. V 19. minutě nachází Bílek z pravé strany na středu Koláře, který se po Matějkově podklouznutí dostává zcela sám do vápna, kde nedává vyběhnutému V. Mikolášovi šanci.

Ve 22. minutě pálí Feledi, po faulu Mariče na Bílka, pánu bohu do oken. Ve 26. minutě se po chybě domácí obrany mohl dostat do šance Šraga, ale v souboji s vyběhnutým Smutným tahal za kratší konec. Ve 27. minutě přihrává na pravé straně Feledi hlavou Bílkovi, jenž posouvá míč na za obranu nabíhajícího Koláře, jehož povedená střela míjí vzdálenější tyč. Ve 30. minutě vytěsňuje V. Mikoláš na roh Bílkovu nebezpečnou ránu z dálky. Ve 31. minutě sestřeluje Feledi ve středovém kruhu Grunerta a sudí Šůma oceňuje jeho nešetrný zákrok žlutou kartou. Ve 33. minutě sbírá Smutný míč před dobíhajícím Zákravským. Ve 35. minutě si Hruška vykoledoval žlutou kartu za faul na unikajícího Koláře. Ve 38. minutě rozehrává Červenka rohový kop z pravé strany, ale jeho přetažený centr letí za koncovou čáru.

Ve 42. minutě vytěsňuje V. Mikoláš na roh Felediho dalekonosnou bombu z přímého kopu. Ve 44. minutě nachází Feledi za obranou do vápna naběhnutého Koláře, ale ten ve stoprocentní šanci nevyzrál na pozorného V. Mikoláše. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 1:0. 

Ve 46. minutě nastřeluje Bílek z ostrého úhlu z levé strany pouze boční síť. Ve 48. minutě letí na pravé straně za koncovou čáru dlouhý Maričův nákop. V 52. minutě odvrací Reichelt hlavou Franlův centr z pravé strany. V 53. minutě si na levé straně přiťukl Dura míč s Frankem, ten mu jej vrací za obranu do vápna, kde jeho nebezpečný pokus likviduje Smutný. V 56. minutě se blýskl parádním slalomem Bílek, ale z těsné blízkosti na V. Mikoláše recept nenašel. V téže minutě dostává Reichelt žlutou kartu za předchozí ostřejší zákrok.

V 60. minutě letí Šragův nepovedený centr z přímého kopu až za koncovou čáru. V 61. minutě se po srážce hlavami v hlavičkovém souboji z trávníku těžce zvedají Feledi s Grunertem, ale oba jsou v pořídku a mohou pokračovat. V 63. minutě sbírá Smutný Hruškovu nabídku směřující na Flégla. V 64. minutě je Fléglovi odpískán útočný faul. V 65. minutě se z trávníku těžce zvedají Hnát s Bílkem. V 66. minutě nahrazuje Skála Zákravského. V 68. minutě chytá Smutný Šragovu střelu zpoza šestnáctky mezi nohama Červenky.

V 69. minutě je odveden k ošetření za postranní čáru Frank, jenž se bez cizího zavinění kácí na trávník. V 70. minutě fauluje u levé postranní čáry v souboji dvou trojek Bílek Hrušku. V 74. minutě vyfasoval žlutou kartu Bílek. V 76. minutě střídá Folprecht Koláře. V 78. minutě pálí Frank z dálky vysoko nad branku. V 80. minutě je ve vzdušném souboji faulován Smutný, který je otřesen a jen těžko se zvedá z trávníku. V 83. minutě zastavuje Doubek ve středovém kruhu nedovoleně unikajícího Franka a hlavní rozhodčí tasí další žlutou kartu.V 85. minutě centruje Grunert z dálky od pravé postranní čáry ke vzdálenější tyči, kde hlavičkuje hodně nepřesně Šraga. V téže minutě, po výkopu Smutného, vráží Hruška ve středovém kruhu bezohledně do Folprechta a po inkasované druhé žluté kartě, přetavené ba červenou míří předčasné do sprch.

V 86. minutě nachází Marič za obranu naběhnutého Flégla, jemuž míč utíká za koncovou čáru  V 87. minutě přistrčil Flégl v souboji Floriána a na světě je další žlutá karta. V 88. minutě odstupuje na straně domácích kulhající Horyna a na trávník vbíhá Sobíšek. Na litoměřické straně nahrazuje Vrzák Flégla. V 90. minutě nabíjí Grunert ve vápně  z levé strany od koncové čáry na střed Skálovi, jehož ránu po zemi Smutný reflexivně vykopává pryč z brankové čáry. Nastavují se tři minuty. V 91. minutě rozehrává Šraga rohový kop z pravé strany, ale Hnátova hlavička těsně míjí vzdálenější tyč. Utkání končí a Litoměřicko se musí po porážce 1:0 smířit s tím, že i ve druhém duelu na hřišti soupeře vyšlo gólově i bodově naprázdno.

FK Jílové – FK Litoměřicko A   1:0 (1:0)

Branka: 19. Kolář. Rozhodčí: Josef Šůma – Václav Mizera, Filip Nešněra. ŽK: 31. Feledi, 56. Reichelt, 74. Bílek, 83. Doubek – 35. Hruška, 87. Flégl. ČK: 85. Hruška. Diváci:  120. FK Jílové: Smutný – Hošek, Florián, Doubek, Reichelt – Farkaš, Feledi,Červenka, Horyna (88. Sobíšek)- V. Bílek, J. Kolář (76. Folprecht).  Trenéři: Pavel Salava, Ondřej Barilla. FK Litoměřicko A: V.Mikoláš – Matějka, Hmát, Hruška, Dura – Zákravský (66. Skála), M. Marič, Grunert, Šraga, Flégl (88. Vrzák) – Frank.  Trenéři: František Király, František Hnát. 

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -