Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10 C
Litoměřice
DomůSportHázenáLovce povede v nové sezóně trenérská dvojice Jan Landa a Roman Jelínek

Lovce povede v nové sezóně trenérská dvojice Jan Landa a Roman Jelínek

Lovosice – Na nepovedenou uplynulou sezónu budou chtít lovosičtí házenkáři určitě co nejrychleji zapomenout a dopomoci jim k tomu má i nová trenérská dvojice.

Pro nadcházející soutěžní ročník usednou na lavičku Lovců dvě ne zcela neznámé tváře. V případě Jana Landy se jedná o návrat poté, co si již vyzkoušel roli asistenta. Jeho parťákem bude Roman Jelínek a jak oba říkají, a doplňuje je i ředitel klubu Vojtěch Srba, budou dva trenéři vedle sebe.

Samozřejmě, že dojde i na doplnění kádru. V sestavě Lovců se v nadcházejícím soutěžním ročníku představí i dva cizinci, kteří by měli být platnými posilami.

Jan Landa (1986) – spojka HK FCC Město Lovosice, bývalý reprezentant, který v dresu národního týmu odehrál šestačtyřicet zápasů a zaznamenal dvacet branek, civilním povoláním bankéř, jenž sbíral první trenérské zkušenosti: jako asistent Pavla Faráře u týmu HK FCC Město Lovosice.  

Roman Jelínek (1981) – spojka HK FCC Město Lovosice, povoláním učitel a trenér, který sbíral pevní trenérské zkušenosti u mládežnických celků HK FCC Město Lovosice.

Na soupisce pro nastávající ročník extraligy přibylo současně několik nových tváří, z nichž asi nejvýraznějšími posilami by měly být spojky Švéd Maxmilian Jonsson a Keso Berin z Bosny a Hercegoviny, což jsou první dva cizinci po jedenácti letech, kdy lovosický dres oblékal v sezóně 2008 – 2009 makedonský pivot Petar Kogoj.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -