Sobota, 20 dubna, 2024
4.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceV Litoměřicích se znovu poběží pro náhradní rodiny

V Litoměřicích se znovu poběží pro náhradní rodiny

Litoměřice – V neděli 6. září 2020 pořádá nezisková organizace Rozběháme Česko z. ú. – Rozběháme Litoměřicko charitativní závod Běžíme pro náhradní rodiny. Připraveny jsou trasy pro děti, muže, ženy, týmy i pěší. Vybrat si tedy může opravdu každý, kdo si chce protáhnout kosti a navíc přispět na dobrou věc.

Během 2. ročníku tohoto závodu si současně můžete užít oblíbený Piknikový rodinný den. Nezapomeňte si s sebou přinést piknikové deky a košíky. V minulém roce závod vynesl parádních 28.310 korun.

Kategorie: děti, muži, ženy a týmy. 

Datum a místo konání: neděle 6. září 2020 od 10.00 hodin – Litoměřice, Mostná hora – restaurace Legenda.

 Registrace: on-line na www.rozbehamecesko.cz, nebo na místě od 8.30 hodin, maximálně deset minut před startem dané kategorie.

Startovné: děti do 13. let – 50 korun, ostatní při platbě předem – 150 korun, na místě – 300 korun. Číslo účtu: transparentní účet CPNRP 107-5420340207/0100. Do poznámky uvádějte jméno a jako variabilní symbol 9.  

Trasy:

4 500 metrů – z padesáti procent polní cesta a z padesáti asfalt
7 000 metrů– polní cesta, trasa plná překvapení, na každém druhém kilometru je připraven nějaký úkol, jímž je lehký cvik.
Trasa pro pěší a kočárky.
Délka trasy pro děti je úměrná jejich věku a probíhá po vrcholu Mostné hory. Dětská kategorie do 13. let bude rozdělena dle počtu přihlášených dětí.

Ceny: V každé kategorii budou vyhlášeny první tři ženy a první tři muži. 

Kategorie týmy: pro trasy 4 500 metrů a 7 000 metrů. Členové týmu běží pospolu po celý čas závodu, do cíle vbíhají společně, ruku v ruce. Minimální počet členů v týmu jsou tři osoby.

Program: 

08.30 hodin: prezentace.
10.00 hodin: start dětských závodů.
11.00 hodin: start závodu na 4 500 metrů.
11.05 hodin: start závodu na 7 000 metrů.
13.00 hodin: vyhlášení výsledků.

Více informací: nahttps://www.rozbehamecesko.cz/akce/charitativni-beh-bezime-pro-nahradni-rodiny-3-rocnik/, nebo na www.rozbehamecesko.cz.

Kontakt: Kateřina Salačová – e-mail: salacova.k@seznam.cz, telefonní číslo: 737 988 474 a Helena Kotová – e-mail: helena.kotova@email.cz, telefonní číslo: 608 742 309. 

Jedná se o benefiční akci pro širokou veřejnost na podporu Centra pro náhradní rodinnou péči v Litoměřicích. Výtěžek akce půjde na realizaci vzdělávacího pobytu pro osvojitelské rodiny s dětmi. Součástí pobytu bude seminář a odborné konzultace pro rodiče a sportovní volnočasové aktivity pro děti. 

Po celou dobu bude možné otestovat a zapůjčit si běžecké boty On running/Salming nebo Saucony a zakoupení běžecké kolekce Rozběháme Česko či vybavení na canicross od Běžecká vesnice.

Parkovat se může v přilehlých ulicích pod Mostnou horou. Každý závodí na vlastní nebezpečí. Závod probíhá za plného silničního i turistického provozu. Zajištěno je i občerstvení – voda, ovoce, hroznový cukr, případně teplý čaj. 

Celá tato akce by se nemohla konat bez podpory firmy Lafarge Cement. Všichni jsou srdečně zváni. 

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více informací najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -