Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůKulturaKinoDo Křešic přijede Kinematograf bratří Čadíků

Do Křešic přijede Kinematograf bratří Čadíků

Křešice – Oblíbená dodávka s projektorem – Kinematograf bratří Čadíků – v samém závěru prázdnin zavítá do Křešic. Své ležení rozbalí u Labe, kde také lidem postupně nabídne čtyři filmy.

Kinematograf bratří Čadíků do Křešic přijede v sobotu 22. srpna. Zdrží se až do úterka. Promítat se bude každý večer od 21.30. Deky s sebou! Na místě si můžete zakoupit nealkoholické nápoje.

Filmovou jízdu v Křešicích odstartuje pohádka Hodinářův učeň. Přináší zábavu, klasický boj dobra se zlem i romantiku. Pohádce nechybí napětí ani humor a určitě potěší všechny věkové kategorie.

V neděli si nenechte ujít komediální drama Na střeše z dílny Jiřího Mádla s Aloisem Švehlíkem v hlavní roli. Jedná se o druhý Mádlův film, který natáčel za kamerou. Jeho režisérský debut – Pojedeme k moři – v kinech vidělo přes 100 tisíc diváků.

V pondělí přijde na řadu komedie Poslední aristokratka, natočený podle knižní předlohy Evžena Bočka. Režíroval Jiří Vejdělek.

Misi Kinematografu bratří Čadíků v Křešicích uzavře v úterý 25. srpna slovenská celovečerní road movie Afrikou na Pionýru. Film mapuje cestu napříč africkým kontinentem na legendárních a hodně starých motorkách Jawa Pionýr a stoprocentně Vás pobaví a inspiruje.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -