Pátek, 29 března, 2024
5.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiZámek v Ploskovicích pořádá speciální noční prohlídky s pohádkou

Zámek v Ploskovicích pořádá speciální noční prohlídky s pohádkou

Ploskovice – Pokud se v sobotu 8. srpna večer vypravíte na Státní zámek Ploskovice, čeká na Vás jedinečný zážitek. Od 20 hodin tady totiž pořádají speciální noční prohlídky s pohádkou Kráska a Netvor. Představení se bude odehrávat přímo v zámeckých interiérech. Zajištěna je hudba i spousta světelných efektů. Ke slovu se dostanou také prvky černého divadla.

Bude to stát za to! Do poutavého děje vás vtáhne nejen atmosféra nočního zámku, ale i překrásný hudební doprovod včetně titulní písně Kráska a Netvor – Celý den, celou noc.

Představení je vhodné pro dospělé a pro starší děti. Kapacita prohlídek je omezená, takže své místo si musíte předem rezervovat na telefonním čísle 604 381 520 nebo na emailu: agentura.veronika@centrum.cz

Představení začíná ve 20, ve 21, ve 22 a ve 23 hodin. Vstupné: dospělí 130,- Kč, děti 90,- Kč.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -