Čtvrtek, 28 března, 2024
7.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceZačala registrace na Běh pro hospic

Začala registrace na Běh pro hospic

Litoměřice – Běh pro Hospic sv. Štěpána nezastaví ani epidemie koronaviru! Oblíbená sportovní akce na podporu těch, jejichž životní běh už končí, se uskuteční v sobotu 3. října. Přijdete se a pomozte! Běžet může každý – trasa bude připravená pro děti, pro maminky s kočárky, pro seniory i pro zdatné běžce. Hlavní trať má letos 11 kilometrů.

Svou účastí přispějete na chod hospice. I jeho se dotkla koronavirová epidemie a pokles příjmů.

Registrace byla spuštěna, startovné je 350,- Kč (dospělý, při on-line registraci). Děti do 10 let za start zaplatí 80,- Kč, děti od 11 do 15 let (a vozíčkáři) 150,- Kč.

V ceně startovného je zahrnutý balíček s občerstvením a elektronickým čipem k měření času. Kapacita závodu je 700 účastníků na všech tratích. V den konání závodu se bude možné bez předchozí registrace zúčastnit pouze v případě volné kapacity (startovné v takovém případě činí 450,- Kč).

Registrovat se můžete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -