Vážení diváci,
televizní reportáže, které můžete sledovat zde na webu, najdete také v celé řadě dalších platforem od různých televizních stanic až po sociální sítě na internetu. Možná by vás mohlo zajímat, že si pro své potřeby můžete PR reportáž objednat nebo třeba propagovat svou firmu prostřednictvím televizní reklamy, a to za velmi zajímavé ceny.

OSLOVTE INZERCÍ DESÍTKY TISÍC DIVÁKŮ

Dovolujeme si Vám nabídnout možnost televizní inzerce, vytvoření a odvysílání reportáží a zveřejnění článků z dění ve vaší firmě či organizaci v našich médiích, mezi které patří televizní zpravodajství v jediné celoplošné televizi zaměřené na regionální zpravodajství – Regionální televize.cz, dále v televizi pro Ústecký kraj – Regionální televize Ústecka. Všechna videa umisťujeme na naše YouTube a Facebook profily i zde na webu. 

Regionální televize.cz – jediná celoplošná televize zaměřená na regionální obsah. Vysíláme zdarma na satelitu, v kabelových sítí, chytrých televizích v aplikaci SledováníTV. Zpravodajství z Ústeckého kraje vysíláme v 19:40, 23:40, 3:40, 7:40, 11:40, 15:40.
Regionální televize Ústecka – GrapeSC (Chomutovsko apod.), NEJ TV (bývalé RIOMedia a LTNet – Lovosice, Litoměřice, Bohušovice, Štětí, Roudnice n. L.), ReteTV (Roudnicko), SledováníTV (chytré televize, mobilní zařízení, počítače – v základní nabídce zdarma), Lepší.TV (mobilní zařízení, chytré televize apod.).

Naším cílem je být s Regionální televizí Ústecka ve všech kabelových sítích v okrese Litoměřice s velkým přesahem do Ústeckého kraje.

CENA TELEVIZNÍ REKLAMY

  • Reklama v celoplošné Regionální televizi.cz – spot 15 vteřin za 5000 Kč měsíčně (výroba spotu v ceně) – dosah až miliony diváků
  • Reklama v lokální Regionální televizi Ústecka – spot 15 – 30 vteřin od 3000 Kč měsíčně (výroba spotu v ceně) – dosah desetitisíce diváků

CENA PR REPORTÁŽÍ

  • Odvysílání dodaných reportáží (s grafikou RT Ústecka) – 1000 Kč za 2 minuty délky reportáže
  • Výroba a odvysílání reportáží – od 3000 Kč

UKÁZKY REKLAMNÍCH SPOTŮ:

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: Šachový turnaj mládeže v Labe aréně
Další článekRAČICE: Triatlonový intervalový závod ½ Ironman
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).